Wil je niet alleen opera zingen maar dat graag afwisselen met operette. Woon je in het Westen of ben je zo dol enthousiast dat je wilt reizen:

CANTIAMO

zoetermeer

repetitieavond woensdag

wil graag de uitdaging met je aan.

Cantiamo is een vereniging die nog steeds IEDER jaar een operette of licht opera uitvoert.

Met professioneel orkest en professionele solisten, professionele regisseur, choreograaf.

Dirigent Pieter Cox, bekend van Supierz Music Management, Stichting Internationale Operaproducties, Hoofdstad Operette, Nationale Reisopera, Nederlands Operette Theater en Joop van den Ende musicals.

Cantiamo speelt altijd interessant repertoire en trekt immer volle zalen. De eerste voorstelling is een gala-avond en wordt jaarlijks bezocht door de ambassadeurs van Oostenrijk en Hongarije.

De kaartverkoop van onze productie 2013 loopt zo hard dat we bijna meer plaatsen OP de bühne hebben dan in de zaal. De voorstellingen vinden plaats in november en zijn bijna uitverkocht.

Kortom we zijn, al zeggen we het zelf, succesvol.

Hoe kan het ook anders met een voorzitter die jarenlang ervaring heeft als regisseur en heldentenor, goede contacten met het Leharfestival en gerenommeerd is in de muziektheaterwere: Jack van Dam. Hij neemt binnenkort afscheid wegens immigratie.

Zijn opvolger is misschien nog legendarischer: Bert Simhoffer, jarenlang hoofdrolspeler bij de Hoofdstad operette, Internationale Opera Producties, Joop van den Ende. U kent hem als de Kapitein van de Titanic, de Kolonel uit Mary Poppins, Tevje in Anatevka, oorlogsgod Mars in de opera's van Camerata Trajectina, Danilo in Der lustige Witwe of Kálmán Zsupán uit Der Zigeunerbaron.

Samen met het artistieke team heeft wil hij een feestje maken van iedere repetitie en vooral van elke producttie. Een traditie waar Cantiamo goed in is.

In 2012 speelden Cantiamo Die Csardasfürstin

in 2014 klinkt Strauss' Zigeunerbaron

Voor 2013 staat de zelden uitgevoerde lichte opera Wiener Blut van Johan Strauss op het programma.

In november verliezne we wat leden wegens, studie, verhuizing, ouderschapsverlog en immigratie. Er zijn dus extra plaatsen in het ensemble.

Meld u nu aan als lid. Al u wil mag u nog instappen in Wiener Blut, met Bühne ervaring hoeft dat geen probleem te zijn.

Starten na de productie in de tweede helft van november is ook een optie. Ook daarvoor kunt u zich nu al aanmelden.

Wie zich nu aanmeldt en lid blijft tot en met november 2014 krijgt drie maanden korting op het abonnementsgeld.

Kom als duo en ontvang bij een lidmaatschap van minstens een jaar 50% korting voor de tweede persoon (of betaal beide 75%).

Zie www.cantiamo.nl

Je kunt op een woensdag langskomen in tijdens onze repetitie om te kijken of eens mee te draaien.

Dienstencentrum Bijdorp, Bijdorplaan 471-477 te Zoetermeer.

Let Op: vanaf oktober t/m de voorstellingen repeteren wij in de dansstudio van Ricardo Sibelo, Zegwaartseweg 46a Zoetermeer, www.ricardosibelo.nl

U kunt ook contact openen met Jack van Dam 06-51818863 of dirigenet Pieter Cox 06 42940092